TRX Suspension Bands

vrijdag 18 april 2014

Ik persoonlijk houd van rennen en til gewichten

Het is voor iedereen verschillend. Ik persoonlijk houd van rennen en til gewichten , maar ik zal de mensen vertellen als je niet wilt rijden ,dan is dit niet te kiezen voor uw training, omdat je niet vasthouden aan het.Ik weet zeker dat veel mensen graag dansen op al dit grote Indie muziek ,en omdat de dans is een uitstekende manier om fit te blijven , gaan zoeken een klasse en het verbeteren van uw eigen stijl of een nieuwe stijl van dans .Zoek iets wat je genieten en variƫteit. Er zijn zoveel dingen die er nu dat leuk en anders ,maar nog steeds moeilijk zijn . Het heffen van gewichten is belangrijk om de grootte en kracht te krijgen , dus je zult niet denken poten met armen snap zoals takjes .Als de sportschool is niet uw ding, koop uw eigen TRX ,Perfect Pullup bar , het vinden van een boot camp die kracht in zich heeft ,of kijk op de P90X video's.
Uitdagingen zijn altijd een goede motivatie tool.TRX Nederland Ik concurreerde in figuur wedstrijden om me te motiveren om sterker en slanker . Ik doe ook marathons en wedstrijden om me gemotiveerd om te draaien te houden . Je kunt er zelfs kleine uitdagingen als mijn pushup challenge video bijvoorbeeld. Ja, zelfs een personal trainer moeten manieren om gemotiveerd te blijven vinden . Natuurlijk , goede muziek speelt een grote rol in mijn motivatie ook. Zorg ervoor dat u de beste adrenaline afspeellijst op je iPod voordat je oefening .
Sleigh Bells is niet de enige band voor cross in exercisetype bol. Wat vind je van het verleden , meer versleten indie rock en dance inspanningen om mensen opleiding, zoals LCD Soundsystem 's 45:33 soundtrack ,TRX Suspension Training een lopende meng de band maakte voor Nike in 2007?
Ik wil niet genieten van het rijden naar een club lied dat voelt alsof het langzaam wordt het besturen van een spijker in mijn hersenen . Ik liep een marathon een keer , en er was een man naast me die reed met een zware stap , reed me gek. De volgende twee mijl liep ik sneller gewoon weg van zijn constant stampen krijgen . Dat is wat ik moest denken aan het luisteren naar dit nummer . Ik heb meer van een vrolijke , lyrische lied dat maakt me willen aan de slag .
Tot slot , je lijkt een beetje sweet spot voor indie RockYou hebben is vrijwel zeker de enige persoon die de soundtrack van een workout video met behulp van San Diego post-rock band Tristeza .TRX Pro Pack Groothandel Welke andere indie rock type spullen vind je het leuk om uit te werken om ? Laat uw leerlingen ooit beweren dat je niet alleen constant explosieven Kill 'Em All?
Sommige bands op mijn ipod nu: Cults , Freedom Hawk, Bloc Party , The Bravery , Eagles of Death Metal , The Gang , The Killers en White Lies.Jeg hebben echt geprobeerd om een ​​aantal van dit soort nummers in mijn wekelijkse spinningles . Twee oudere vrouwen kwam naar me toe en zei dat ze liever oudere 80's muziek die ze meezingen , terwijl een jonge dame vertelde me dat ze graag de muziek selectie vandaag . Als net hangt af van die in de klasse die dag . Voel je vrij om ons te laten weten over de nummers je dat we kunnen gebruiken in een toekomstige workout video's .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten